حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس
سرخط خبرها

وزیر نفت: زمستان سرد و بی‌سابقه را پشت سر گذاشتیم| ۲۶ میلیون مشترک با قطعی گاز مواجه نشدند

  • کد خبر: ۱۴۸۱۴۹
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۱
وزیر نفت: زمستان سرد و بی‌سابقه را پشت سر گذاشتیم| ۲۶ میلیون مشترک با قطعی گاز مواجه نشدند
وزیر نفت گفت: در شرایطی که در حال سپری‌کردن زمستانی سخت و بی سابقه هستیم با لطف خداوند و همراهی مردم ۲۶ میلیون مشترک با قطعی گاز مواجه نشدند.

به گزارش شهرآرانیوز،  جواد اوجی وزیر نفت در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۱ بهمن ماه) مجلس در پاسخ به سوال نماینده تهران در خصوص اینکه چرا وزارت نفت به تکلیف قانونی خود مبنی بر ساماندهی توزیع گاز مایع برای خانوار‌ها و خودرو‌ها عمل نمی‌کند، اظهار داشت: در ابتدا ایام دهه فجر و میلاد سراسر نور امیرالمومنین(ع) را محضر ملت ایران تبریک می‌گویم. در این ساعت هیات دولت در معیت ریاست جمهور برای تجدید میثاق با بنیانگذار انقلاب در مرقد امام راحل حضور دارند و بنده به‌عنوان عضو کوچک دولت از اینجا به روح پرفتوح حضرت امام سلام و درود می‌فرستم. باید بگویم قولی که از این تریبون به نمایندگان دادم به لطف و عنایت الهی محقق شده و توانستیم دوره سخت و طولانی سرمای ماندگار و کم‌سابقه را مدیریت کرده و در حال عبور از آن هستیم.

وزیر نفت ادامه داد: در حالی زمستانی سرد و بی سابقه را پشت سر گذاشتیم که با یاری خداوند و همراهی مردم ۲۶ میلیون مشترک با قطعی گاز مواجه نشده و توانستیم با تامین سوخت نیروگاهی مشکلی در این بخش نیز نداشته باشیم. امیدواریم با حمایت مردم و مجلس مشکل ناترازی گاز کشور حل و مشکلات در این حوزه به نحوی مرتفع گردد تا شاهد حصول درآمد‌های ناشی از صادرات گاز باشیم.

اوجی تصریح کرد: از آقای شریعتی برای طرح ایده استفاده از سوخت ال‌پی‌جی برای جایگزینی گازوئیل سپاسگزاری می‌کنم. در بحث تولید LPG کار زیادی در دولت شده و امروز بیش از ۲.۲ میلیون تن در پالایشگاه ها، ۵.۶ میلیون تن در پالایشگاه‌های گازی و ۴ میلیون تن نیز در پتروشیمی‌ها تولید می‌کنیم و در این دولت بیش از ۵۰ درصد نسبت به پایان دولت دوازدهم صادرات این محصول افزایش یافت.

وزیر نفت تصریح کرد:، اما در پاسخ به این سوال که چرا مصوبه مجلس به شکل کامل هنوز اجرا نشده، باید بگویم پس از آن‌که قانون ابلاغ شد، پیش‌نویسی برای آیین‌نامه اجرایی آن در دولت تدوین شد و کمیسیون‌های مختلف مربوطه هیات دولت درخصوص آن نظرات خود را روی آن اعمال کردند و در این خصوص باید نظرات سازمان محیط‌زیست و سازمان ملی استاندارد نیز دریافت می‌شد و در نهایت در تاریخ آبان ماه ۱۴۰۱، آیین نامه آن به تصویب نهایی رسید، لذا پس از آن‌که در ۴/۴/۱۴۰۰ پیش نویس وارد دولت شد، در آبان ماه این موضوع و در ۱۸/۸/۱۴۰۰ به صورت نهایی به تصویب رسید.

اوجی با بیان اینکه در آیین نامه اجرایی ذکر شده که باید قیمت گاز LPG برای خودرو‌ها در ستاد تنظیم بازار مصوب شود، گفت: در تاریخ ۶ آذرماه ۱۴۰۱ قیمت LPG در ستاد تنظیم بازار برای هر کیلوگرم جهت استفاده در جایگاه‌ها برای خودرو‌های LPG سوز مصوب شد و بعد از آن مکاتباتی با سازمان استاندارد و محیط زیست انجام گردید تا استاندارد‌های لازم برای جایگاه‌ها عرضه سوخت LPG  نیز تعیین شود و ما کماکان منتظر تدوین دستورالعمل از سوی سازمان استاندارد هستیم.

وی ادامه داد: در موازات این موضوع ما فراخوان‌هایی برای جذب سرمایه‌گذاران جهت احداث جایگاه‌های سوخت اعلام کردیم، بنابراین دولت وظایف خود را در حیطه LPG انجام داده و تکالیف وزارت نفت در این بخش به صورت کامل صورت گرفته است و هم مصوبه آیین نامه اجرایی آن گرفته شده و هم در ستاد تنظیم بازار برای آن قیمت‌گذاری شده است و مکاتبات لازم با سازمان استاندارد و محیط زیست انجام شده و از طرفی منتظر سازمان ملی استاندارد نیز برای کار نمانده ایم و به محض اینکه سازمان استاندارد، استاندارد‌ها را اعلام کند و جایگاه‌ها کارشان آغاز شود، ما کار را برای خودرو‌ها و جایگاه‌ها آغاز می‌کنیم و با اولویت ناوگان عمومی و اتوبوس درون شهری با توجه به بررسی‌های انجام شده و با توجه به اینکه بهترین مصرف کننده این بخش هستند، مسیر را پیش خواهیم برد.

وزیر نفت تاکید کرد: البته برای اجرای این کار باید زیرساخت‌ها هم در خودرو‌ها و هم در جایگاه‌های عرضه ایجاد شود و امیدواریم بتوانیم به عنوان سوخت سوم از این موضوع استفاده کنیم و تا سازمان محیط زیست و استاندارد به ما ابلاغ نکند، ما نمی‌توانیم مسیر را پیش ببریم و در آیین نامه دولت ذکر شده که باید حتماً تاییدیه سازمان استاندارد و محیط زیست اخذ شود، اما خوشبختانه در موضوع LPG، چه در تولید و چه در صادرات، بیش از ۵۰ درصد رشد داشتیم و درآمد‌های خوب صادراتی برای دولت و تبصره ۱۴ حاصل شد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->